Heeft uw organisatie behoefte aan een interactieve training kwaliteitsmanagement en procesmanagement? Krijg kennis en inzicht in het waarom van kwaliteitsmanagement en procesmanagement?

De training ‘introductie kwaliteitsmanagement en procesmanagement’ biedt u achtergrondinformatie over kwaliteitsmanagement en de richting van een kwaliteitsmanagementsysteem.

De training is bedoeld voor organisaties die aan de slag willen of al aan de slag zijn met de invoering van kwaliteitszorg en procesbeschrijvingen en hierbij op een praktische manier bij geholpen willen worden.

De deelnemers gaan aan de slag met opdrachten, discussiëren met elkaar en maken kennis met de ervaringen van de overige deelnemers. Interactief bezig zijn en ervaringsuitwisseling is een belangrijk punt tijdens deze training.

De training “Kwaliteitsmanagement: Ins & Outs in een vogelvlucht” :

  • verschaft kennis en inzicht in het waarom van kwaliteitsmanagement en procesmanagement;
  • de stappen in het proces van invoering;
  • het herkennen van processen;
  • wat staat er zoal in een proces en het vastleggen van een proces.

Na deze interactieve training met richtlijnen, tips en voorbeelden van kwaliteitsmanagement en procesmanagement bent u klaar voor een juiste implementatie van kwaliteitszorg en voorbereid en op de valkuilen.

Meer informatie?
Neem contact met met op via het contactformulier voor meer informatie over deze training kwaliteitsmanagement