In een kort tijdsbestek kennis opdoen? BVP Organisatieadvies verzorgt workshops (halve dag) voor iedereen die op een praktische manier kennis wil nemen van kwaliteitsmanagement en de ISO 9001-norm.

Meer dan 25 jaar ervaring als adviseur en trainer maakt Bernadette van Pampus met BVP Organisatieadvies het verschil.

Bernadette combineert de deskundigheid van de deelnemers met eigen deskundigheid en ervaring. Deelnemers gaan aan de slag met opdrachten, discussiëren met elkaar en maken kennis met de ervaringen van de overige deelnemers. Interactief bezig zijn en ervaringsuitwisseling is een belangrijk punt tijdens de trainingen.

Bij in-company workshops faciliteer ik het groepsproces met als doel dat de groep zo snel mogelijk gaat “performen”. Deelnemers kunnen de opgedane kennis en geleerde vaardigheden direct in de praktijk kunnen.

Training en opleiding in kwaliteitsmanagement door BVP Organisatieadvies staat voor interactie en ervaringsuitwisseling.  Mogelijke onderwerpen voor trainingen van BVP Organisatieadvies zijn:

Trainingen en opleidingen zijn zowel inhouse als op externe locatie mogelijk.  In overleg kijken wij waar uw organisatie behoefte aan heeft en wordt een passend opleidingsplan samengesteld.

Neem contact met Bernadette van Pampus over de mogelijkheden. Bekijk ook de pagina met workshops en trainingen