Bernadette van Pampus uw kwaliteitscoach voor Organisatieadvies op Maat

Staat kwaliteitsmanagement hoop op de agenda van uw organisatie? Maar mist u de interne resources en/of capaciteit? BVP Organisatieadvies neemt de zorg uit handen op de volgende gebieden:

  • Het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen
  • Het begeleiden van veranderingstrajecten die de opzet van een kwaliteitsmanagementsysteem met zich meebrengen
  • Het begeleiden van strategie- en beleidsvormingsprocessen.
  • Het inzichtelijk maken van processen
  • Het adviseren bij het samenstellen van handboeken
  • Het begeleiden van managementreviews
  • Het vertalen van de eisen uit de ISO 9001:2008, ISO 20252:2006 en ISO 26000:2008-norm naar een concrete situatie

Met een pragmatische aanpak zet ik samen met u en uw medewerkers een kwaliteitsmanagementsysteem op maat op, dat past bij de organisatie en zicht richt op de beheersing van risico’s en het verbeteren van processen.

Sinds 1994 ben ik actief op het gebied van kwaliteitsmanagement met als expertise de ISO 9001 norm. Ik help de medewerkers de inhoud van de norm te begrijpen, praktisch toe te passen en te ‘vertalen’ naar de eigen situatie.

Meer dan 25 jaar ervaring als adviseur en trainer maakt het verschil. Op een pragmatische aanpak adviseer ik over een systeem op
maat dat past bij de organisatie en dat zich richt op de beheersing van risico’s en het verbeteren van processen. Ik combineer de deskundigheid van de medewerkers met mijn eigen deskundigheid en ervaring.

Op papier lijken aanpassingen vaak heel vanzelfsprekend. In de praktijk kunnen medewerkers er enorm tegen opzien. Veel aandacht besteden aan begeleiding is daarom ook noodzakelijk. Het coachen van de kwaliteitsmanager maakt hier onderdeel van uit.

Zowel inhouse adviseren en implementeren als workshops en trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement en ISO-certificering behoort tot de mogelijkheden. Alle trajecten zijn advies op maat omdat geen organisatie gelijk is.

Ziet u ook het belang van kwaliteitsmanagement in uw organisatie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.